Papirkurv

Når prosjekter, håndbøker og dokumenter slettes havner de i en egen papirkurv under firmaprofilen. Fra papirkurven kan de gjenopprettes eller slettes permanent, se video.

1. Slettede prosjekter og dokumenter
    1. Velg meny «Slettede prosjekter» eller «Slettede dokumenter»
    2. Velg et eller flere element fra listen og trykk på "Slett permanent".
    3. Bekreft at du vil slette valgte element.
    4. For å slette alt, klikk «Tøm papirkurven»
  2. Gjenopprette slettet prosjekt, håndbok eller dokument
    1. Velg et element fra listen og trykk på "Gjenopprett". Du vil først få opp en dialogboks for å bekrefte at du vil dette.
    2. Bekreft og elementet er nå synlig igjen der det var slettet fra og kan brukes som vanlig.

3. screenshot

3. Gjenbruke prosjektnummer
    For å gjenbruke et prosjektnummer må det slettede prosjektet som har aktuelt prosjektnummer slettes permanent.