Bruke statistikk

1. Naviger deg inn på bedriftens hovedside.

2. Velg fanen "Firmaprofil" øverst til høyre på siden.
  3. Trykk på "Statistikk UH/Avvik/Endring" i menyen til venstre.
    Dette menyvalget ser du kun hvis du har skrivetilgang til bedriften, eller er KS-Ansvarlig

Vis/skjul oversikt over tilgangsrettigheter for bedrift

4. Når du har trykket på lenken vil Excel Åpnes i nettleseren din. Du vil da få et utvalg grafer som presenterer statistikk for registrerte hendelser i bedriften. Du blar gjennom de ulike grafene ved å klikke på dem i kolonnen til høyre på skjermen.
  5. Hver graf har filtreringsmuligheter. Disse finner du i kolonnen til venstre på skjermen når grafen er valgt.
  6. Du kan laste ned en kopi av statistikken ved å trykke på tannhjulet helt til venstre og velge "Last ned". Statistikken vil da lagres som et excelark på maskinen din.
  7. Du kan redigere excelarket ved å markere det nederste ikonet til venstre og velge "Rediger i Excel". Dersom du velger å redigere boken er det noen ting du bør huske på:

1. Ikke forandre noe i arket som heter "Datagrunnlag"
    2. Lag et nytt ark per graf, dette er for å holde boken oversiktlig
    3. Når du har opprettet en graf må du inn i innstillingene for arket, finne "Browser View Options" som ligger under "Info", og huke av de nye grafene for at de skal vises i nettleseren. Hvis du ikke finner objektene du har laget når du skal legge dem til i "Browser View Options" kan det være fordi du ikke har navngitt dem, dette må gjøres.