Papirkurv for slettede prosjekter

Når prosjekter slettes er det fortsatt mulig å hente disse tilbake, noe som gjør at prosjektnummeret til et slettet prosjekt ikke kan brukes før dette prosjektet er permanent fjernet. Både gjennoppretting og permanent sletting kan gjøres i Firmaprofilen, av en KS-ansvarlig.

  1. Naviger deg inn på bedriftens hovedside.

    Vis/skjul hjelp til å finne Bedriftens hovedside

  2. Velg fanen "Firmaprofil" øverst til høyre på siden.
  3. Velg menypunktet "Papirkurv for slettede prosjekter" på venstre side. Dette menyvalget ser du kun hvis du er KS-Ansvarlig

    Vis/skjul oversikt over tilgangsrettigheter for bedrift

  4. Sletting
    1. Velg et prosjekt fra listen og trykk på "Slett permanent". Du vil først få opp en dialogboks for å bekrefte at du vil dette.
    2. Prosjektet er nå slettet, noe som vil si at alle dokumenter og annen data knyttet til prosjektet er slettet. Prosjektnummeret kan nå brukes igjen.
  5. Gjenoppretting
    1. Velg et prosjekt fra listen og trykk på "Gjenopprett". Du vil først få opp en dialogboks for å bekrefte at du vil dette.
    2. Prosjektet er nå synlig i listen over prosjekter igjen, og kan brukes som vanlig.