Flytt dokumenter

1. Finn dokumentet i "Prosjektets Kvalitetsplan" som du vil flytte til "Prosjektdokumentasjon"
  2. Åpne dokumentet i redigeringsmodus enten ved å trykke på filnavnet, eller ved å velge "Rediger" fra menyen til filen
  3. Inne i Word velger du "Lagre som"
  4. Du kan nå bla deg frem til prosjektets mappe for "Prosjektdokumentasjon". Dette gjør du ved å:
    1. Velge "SharePoint" som lokasjon for lagringen
    2. Velge "Browse"
    3. Gå ett nivå opp i filstrukturen, ved å trykke på Prosjekt-id'en øverst i vinduet for lagring
    4. Du skal nå ha fått opp en liste over prosjektets Dokumentbiblioteker, dobbelklikk på "Prosjektdokumentasjon" og lagre dokumentet her med ønsket navn.
    Du har nå lagret dokumentet i Prosjektdokumentasjon. Dokumentet vil også befinne seg i Prosjektets Kvalitetsplan.