Dokument informasjonspanel

InfoPath er et Microsoft Office produkt vi bruker for å tilgjengeliggjøre et panel i toppen av dokumentmalene i KSMEF. For at dette skal kunne vises i dokumenter må du ha InfoPath innstallert på din maskin.

1. Får du en feilmelding fra Microsoft Word som sier at Dokumentinformasjonspanelet ikke kan lastes, prøv dette:
    1. Fra nettleseren din, gå inn i innstillinger og velg "Security -> Trusted Sites"
    2. Trykk på knappen "Sites"
    3. Legg deretter til "https://www.ksmef.no" i listen ved å skrive denne adressen i tekstboksen, og trykke "Add"