Importer dokumenter og sjekklister til prosjekt

Her vil det komme en video som forklarer hvordan du importerer dokumenter og sjekklister til prosjekter.

1. Naviger deg til prosjektets side i MEF-Systemet.

Vis/skjul hjelp til å finne prosjektet

2. Velg «Hent fra bibliotek» fra menyen til venstre på siden (under bedriftens logo).
  3. Følgende fremgangsmåte illustrerer hvordan man velger ut dokumenter og importerer dem.

Hent fra bibliotek

Funksjonaliteten her er identisk med «Hent fra MEF».

Her er eksempel fra firmaprofil, men prinsippet er det samme (se video).

Forskjellen er at «Hent fra bibliotek» henter dokumenter fra MEF-biblioteket og Firmaprofil/Våre tilpassede…

Hvis et dokument har eksakt likt filnavn i MEF-biblioteket og Firmaprofil/Våre tilpassede dokumenter vil systemet automatisk velge det som ligger under firmaprofilen.

Bedriftstilpassede dokumenter har prioritet før dokumenter i MEF-biblioteket.

4. De importerte dokumentene vil du finne under «Prosjektets kvalitetsplan» i menyen til venstre på siden. Klikk her for å se hva du kan gjøre i Prosjektets Kvalitetsplan
  5. De importerte sjekklistene vil du finne under «Fyll ut sjekklister» i menyen til venstre på siden.