Bedriftsnyheter

Ved behov for å informere ansatte om ting som skjer i bedriften kan dette gjøres som interne nyheter, (se video)

.

screenshot
  1. Lag en nyhet
    1. Gå til Firmaprofil/Bedriftsnyheter
    2. Klikk på «Nytt element».

screenshot

3. Fyll ut skjemaet og klikk «Lagre». Nyheten er opprettet. Hvis det hakes av for «Viktig» vil nyheten være det første som dukker opp i app-en når brukeren starter den neste gang.

screenshot

2. Rediger en nyhet
    1. Merk aktuell nyhet
    2. Gå til «Elementer» og velg «Rediger element».

screenshot

3. Gjør endringer og klikk «Lagre». Nyheten er oppdatert.

screenshot

4. Alternativt kan nyheten åpnes ved å klikke på tittelen og så redigere.

3. Slett en nyhet
    1. Merk aktuell nyhet.
    2. Gå til «Elementer» og velg «Slett element» eller klikk «Delete» på tastaturet.