Fyll ut byggblanketter

Byggblankettene i KSMEF hentes fra Standard Online. De er også tilgjengelig fra DiBK.no.

1. Fyll ut byggblankett (se video)
    1. Velg den blanketten som er aktuell og klikk «Opprett».

screenshot

2. Lukk blanketten når du er ferdig.
    3. Blanketten lagres og vises i en egen liste «Blanketter under arbeid».
    4. Benytt et av valgene i kolonnen «Handling» avhengig av om blanketten skal slettes, redigeres eller ferdigstilles.
    5. Blanketter som er ferdigstilt vises i en egen liste nederst på siden og under prosjektdokumentasjon.
  2. Fletting av prosjektopplysninger

Enkelte prosjektopplysninger er like i de ulike blankettene. For å slippe å skrive inn disse hver eneste gang kan opplysningene legges inn under biblioteket «Prosjektinnstillinger». Da flettes de inn i byggblankettene. Disse er:

• Eiendom/byggested
    • Involvert part/tiltakshaver
    • Involvert part/Ansvarlig søker