Prosjekter

Etter du har logget inn på applikasjonen vil du se en liste med alle aktive prosjekter du er med i. Velg det prosjektet du ønsker å utføre en handling på ved å trykke på prosjektnavnet.

Hvis prosjektet du leter etter ikke er på denne siden skyldes det sannsynligvis at du enten ikke har tilgang i prosjektet, eller bare har lesetilgang. Kontakt KS-ansvarlig i din bedrift og be om å bli lagt til med rapporterings-tilgang i prosjektet.