Innlogging

Logg på ved å følge disse stegene:
  1. Åpne applikasjonen på enheten din.
    iOS: Første gang du åpner applikasjonen vil du bli spurt om det er greit at den bruker «stedet du er nå» Tillat dette for at applikasjonen skal kunne bruke koordinater til å beregne hvor bildene som sendes ved skjemaene er tatt
  2. Tast inn e-post adresse og passord i de respektive feltene
    Både e-post adresse og passord er det samme som du bruker når du logger inn via nettleser. Hvis du ikke har logget inn før skal passordet ditt ha blitt sendt til den e-post adressen du er registrert med i systemet. Dette er også den adressen du skal oppgi ved innlogging
  3. Trykk på knappen «Login» («Logg inn» på Android)
    Hvis brukernavn og passord ikke matcher vil applikasjonen skrive dette på skjermen. Dette betyr at du enten har tastet inn feil epost adresse eller feil passord Hvis du har glemt passordet dit kan du få tilsendt et nytt ved å gå til innloggingssiden på www.ksmef.no, velge «Glemt passord?», og følge instruksjonene