Last ned App

iOS

1. Gå til «App Store» med den enheten du ønsker å installere applikasjonen på
    «App Store» er en applikasjon som er forhåndsinstallert på alle iOS enheter
  2. Velg «Søk» på menylinjen nederst i vinduet, og tast inn «MEF» i søkefeltet som kommer opp øverst
  3. Trykk på knappen «GRATIS» oppe til høyre i vinduet, og deretter på «INSTALLER»
Appen lastes nå ned til enheten din.

Android

1. Gå til «Play Store» med den enheten du ønsker å installere applikasjonen på
    «Play Store» er en applikasjon på enheten din som lar deg laste ned en del applikasjoner, inkluder «MEF KS»
  2. Søk etter «mef» ved hjelp av søkeikonet oppe til høyre på skjermen
  3. Velg applikasjonen «MEF KS» ved å trykke på den
  4. Trykk på knappen «INSTALL»
  5. Trykk på «ACCEPT»
Applikasjonen lastes nå ned til enheten din.

Windows Phone

Mangler

iOS
AppStore

Android
Google Play